Ramona Ciolacu

Beauty Advisor

Bună. Eu sunt Ramona, skin expert calificat în Italia cu o experiență de peste 7 ani. M-am întors în România şi voi lucra împreună cu tine pentru a-ți forma cea mai potrivită rutină de îngrijire a tenului. Programează-ți o consultație online de skincare şi porneşte pe drumul spre un ten mai sănătos.

Ramona Ciolacu — Beauty Advisor
Ramona Ciolacu — Beauty Advisor

Cine sunt eu?

Sunt Ramona si lucrez in domeniul beauty de peste 7 ani. Am urmat cursurile de cosmetica ale scolii Afor Alta Formazione din Italia si de acolo, lucrurile au inceput sa prinda contur.

Prin multa munca si perseverenta am ajuns estetician Guinot si Beauty Advisor pe brand-uri profesionale de renume mondial precum: Babor, Guinot, Academie sau Mary Cohr.

Pe langa faptul ca execut tratamente faciale, consiliez femeile cum sa-si gaseasca produsele potrivite, in functie de obiectivele lor de frumusete. Pasiunea mea pentru cosmetice s-a transformat intr-un job la care nu as renunta.

Ramona Ciolacu
Estetician Guinot

Lucrez de 3 ani cu produse şi tratamente Guinot. Acest brand revoluţionar m-a ajutat să înţeleg şi să satisfac nevoia femeii moderne: aceea de a arăta cât mai bine într-un timp cât mai scurt.

Beauty Advisor

Într-o piaţă suprasaturată de oferte şi produse, experienţa de peste 7 ani din domeniu mă ajută să le arăt femeilor cea mai eficientă cale către un ten sănătos.

Urmăreşte-mă pe Social Media

Pentru a descoperi secretele frumusetii, va las ocazia sa ma cunoasteti mai bine prin intermediul activitatilor mele de pe aceasta pagina cat si urmarindu-ma pe Facebook, Twitter si Instagram.
Ramona Ciolacu — Beauty Advisor

Scrie-mi!