Acidul hialuronic se găsește în țesuturile conjunctive ale corpului și este cunoscut pentru capacitatea sa de a lega și reține apa. Ajută la amortizarea și lubrifierea articulațiilor și țesuturilor și la menținerea pielii umede. Acidul hialuronic are numeroase aplicații și beneficii. Este utilizat într-o gamă largă de tratamente medicale și cosmetice, inclusiv materiale de umplere, implanturi și produse pentru tratarea ridurilor și a afecțiunilor pielii. De asemenea, este folosit ca supliment pentru a susține sănătatea articulațiilor, pentru a îmbunătăți hidratarea pielii și pentru a reduce semnele de îmbătrânire. În cosmetică, acidul hialuronic este folosit în cremele și serurile hidratante. Poate ajuta la reducerea aspectului ridurilor, liniilor fine .Este folosit ca umectant, ajutând la atragerea umidității în piele și menținerea acesteia.

Lucrez de ani buni cu următoarele produse ce conțin acid hialuronic, ordinea prezentării lor nu este relevantă, toate fiind produse eficiente cu formule stabile și ingredienți de calitate.

 1.  Serumul cu acidul hialuronic de la Barbara Sturm hidratează pielea iar extractul de iarbă-grasă o calmează și reduce vizibil semnele de roșeată. Aceste rezultate se mențin pe termen lung datorită moleculelor de  mase nano-moleculare care ajung in  straturile profunde ale epidermului. Produsul se absoarbe rapid in piele și este de apreciat și faptul că este conservat în recipient de sticlă. La acest produs nu o sa vă placă prețul, în rest este un produs de excepție. Se poate folosi seara sau dimineața, peste care aplicăm o cremă.
 2. Serumul cu acid hialuronic și iarbă-grasă de la Barbara Sturm de mase moleculare nano.

  Serum nano-molecular cu acid hialuronic și extract de iarbă grasă.

   

   

  2.  Serum cu peptide HY-3 și acid hialuronic cu acțiune triplă, de la Dr.Babor. Infuzia menține hidratarea în piele și reduce riscul pierderii de apă transepidermice. Menținând un nivel optim de umezeală, pielea va părea mai sănătoasă și va avea o strălucire trandafirie mai naturală. Este recomandat tuturor tipurilor de ten. Se poate folosi seara sau dimineața peste care aplicăm cremă.

  Serum cu acid hialuronic de la Dr.Babor.

   

  3. Babor Fiole Serum: Acid Hialuronic.

  Hidratant, Densificant, Netezire
  Compoziția inovatoare din 8 variante diferite de acid hialuronic se laudă cu o hidratare și o densificare maximă după o singură aplicare. Tripeptidele suplimentare stimulează sinteza naturală a acidului hialuronic a pielii pentru o hidratare imediată și de lungă durată, strălucire și luminozitate.
  Beneficii:
  Fiole tratament Doctor Babor Hyaluronic Acid Power Serum Ampoules combină 8 tipuri diferite de acid hialuronic cu o tripeptidă, care lucrează împreună pentru stimularea sintezei naturale de acid hialuronic. Contribuie la imbunătățirea elasticitatii pielii, cu rezultate de durată. Pentru hidratare intensă, in toate straturile pielii. Crește nivelurile de hidratare a pielii, umple si imbunătățeste elasticitatea.
  Rezultate:
  • Hidratează intens toate straturile pielii.
  • Ajută pielea să-și stimuleze propria formare de acid hialuronic.
  Hidratare intensă, imediată și un ten mai dens, mai ferm, vizibil întinerit.

  Se recomandă a se folosi seara dar uneori este indicat și dimineata sub crema cu spf pentru o hidratare intensă care să vă țină pe toată durata zilei.

  Fiole Babor de diferite mărimi moleculare.