Cine mă cunoaște deja știe si faptul că nu promovez produse dacă nu cunosc istoricul brandului, lista cu ingredienții, dacă nu le testez atunci când merg la workshop-uri (ne oferim cobai între noi, cosmeticienele) și reviews-ul cliențior care poate fi subiectiv uneori. In ce sens? Păi în sensul în care nu ai folosit corect produsul sau nu l-ai folosit in combinațiile corecte, cu alți ingredienți. Iau mai mulți factori în considerare, pun multe întrebări, doar așa îmi pot da seama cât de valid este review-ul. Punând cap la cap experiențele mele directe cu produsele dar ținând cont și de părerea clienților iată o listă cu produse eficiente  “must have” care sper să vă fie de ajutor și vă explic la fiecare in parte motivele pentru care merită să le achiziționați:

Tonicul, in general este un produs must have pentru că echilibrează ph-ul pielii și fortifiază mantaua sau filmul hidroplidic. Având un scut puternic, tenul va fi mai puțin vulnerabil in fața factorilor poluanți, de mediu. Vă recomand a se evita cele ce conțin mult alcool ca să nu vă deshidrateze/irite fața.

Tonicul de la Pevonia nu conține alcool, deci nu deshidratează pielea, ba din contră, o hidratează si o calmează . O recomand tuturor tipurilor de ten cu atât mai mult dacă îl ai iritat, gras, matur( aceste tipologii sau condiții ale tenului  necesită o mai mare atenție si produse care nu conțin alcool sau mult alcool). Acest brand este lider international al cosmeticelor profesionale si tratamentelor SPA care conțin cele mai bune ingrediente naturale botanice și marine potențate de un sistem tehnologic avansat ce ofera rezultate uimitoare dacă il folosești corect.

Tonic tens sensibil dar care este ideal pentru toate tipurile de ten

Crema  coloranta(bb cream) cu factor de protectie spf40 Medicalia . Am descoperit acest brand datorită partenerilor mei de business de la Beautyone. Este american,  dermato si câstigător al premiului  “Anti-Aging Trophy” la categoria “Peelinguri” in cadrul congresului de “Medicină Anti-Aging 2018”.  Acest produs fantastic este ultra-eficient împotriva petelor. Știu asta de la clientele cu melasmă care sunt încântate și susțin că nu li s-au mai inmulțit petele de la Soare. In pincipiu se adaptează subtonului nostru de ten dar dacă sunteți prea închise sau foarte albe este posibil să arate puțin diferit fată de pielea gâtului.  In cazurile acestea, voi decideți dacă este mai importantă nuanța sau faptul că este eficient împotriva petelor. Nu l-aș recomanda tenului foarte uscat decât dacă este hidratat si hrănit in prealabil.

Fiolele Babor. Cred că am înnebunit pe toată lumea cu aceste fiole. Clienții mei, urmăritorii, prietenii și tot neamul meu au auzit despre ele, vă asigur. De unde atâta patimă pentru aceste fiole? Păi sunt micro-elixire de frumusețe, concentrate, nano-moleculare, pătrund cu usurință in piele, dau efect imediat și de lungă durată. Pentru fiecare condiție a tenului există o fiola specifică. Eu le folosesc aproape zilnic în cadrul consultanței de skincare, in functie de condiția și tipologia tenului faceti o cură de 14 zile periodic (la 2 sau 3 luni). Seara, după demachiere se aplică prin mișcări de masaj, jumătate din cantitate, pe fată(evitând zona ochilor), jumătate pe decolteu.

Desigur că as mai avea câteva de însirat dar mai lăsăm și pentru data viitoare. Dacă le-ați folosit deja m-ar ajuta să lăsați un review. Pentru cele care nu le-ați încercat va asigur că merită.